whenthesilencetakescontrol.blogg.se

2014-02-09
14:33:57

“The most beautiful things in the world cannot be seen or touched, they are felt with the heart.”
Nu har jag då alltså fyllt 20 år. Synd bara att när jag tänkte bjuda klassen på kakor så var det bara två personer där + jag, haha. Jag åkte i alla fall till Systemet och handlade lite. I födelsedagspresent fick jag för en gångs skull det jag faktiskt önskade mig - VODKA. 2,5l närmare bestämt. 
Förutom det så fick jag pengar, mobilskal med katt på, kattdikter, LP-skivor med Stravinskij, kudde, fladdermus-reflex, och en Batman-tröja. 
 
Födelsedagen spenderades med folk här och var, efter skolan. Systemet först, sen träffat Simple Illusion i deras bandrepslokal, och efteråt gått hem för att vara med Andreas. Vi hade det så mysigt, med romantiskt bubbelbad med levande ljus & vitt vin! Den där pojken ska jag behålla, har jag bestämt <3
 
Igår firade jag med folk hemma hos min bror, med drunk cake (som blev otroligt nog ätbar) och drinking game då vi först satte mustasch på tv:n, och sen körde med ögonbryn och skägg också. 
 
Idag borde jag plugga SO, men jag orkar inte, och dessutom pluggar bäst mellan 20:00 - 03:00. Så jaa...
Kanske ska försöka ta romantiska bilder till fotolektionen. Om jag hittar inspiration dvs. Just nu mår jag "meh" faktiskt och orkar inte med världen. Sovit bara fyra timmar, efter att jag äntligen lyckades somna klockan fem på morgonen, då några idioter fick för sig att misshandla dörrklockan mitt i natten. Yey för sömnproblem alltså. 

2014-02-05
20:38:27

Snart födelsedag, blä.
På fredag fyller jag år. 20 år. Blä. 
Det enda positiva är väl att jag får köpa sprit då, och då kan supa bort allting. Which is nice. 
 
Just nu mår jag faktiskt bara skit. Blev magsjuk på det hela, så hey yay för att vara Alice. 
 
Men till det "positiva", och det som är "bra". Jag trivs i klassen, med vissa mer än med andra, but what to do. Just nu håller vi på med en filminspelning om medeltiden, och det kommer bli episkt om jag får säga så själv. Det rullar på. Omprovstider bokade och sånt där. 
 
Jag hoppas att fredagen blir lyckad. Först skola 8:00-15.30, sen Öregrund (förhoppningsvis med Andreas, så slipper jag betala massor för en jävla bussbiljett) och handla. Efter det vara med Andreas, ha det lite romantiskt med bubbelbad, och så. Kanske film, eller nåt. Ser verkligen fram emot det, fast jag inte är romantisk ALLS. 
På lördag ska jag ha några vänner över, och fira. Nästa vecka blir jobbig. Slutar med Alla Hjärtans Dag (med Elin! <3) och den 15:de åker jag till England. Yay... eller inte. Äckelsaker. Måste offra hela mitt jävla sportlov för att åka dit med farmor och vara med familjen. Jag skulle kunna göra så mycket annat med Andreas ju, men näe, för att någon måste åka med och med någon menas alltid Alice. 
 
Orkar inte. Har nog feber igen. Blä.